Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in een moderne woonkamer in een groene omgeving

Ontdek de mogelijkheden van gietvloeren in Nieuwbouw De blauwe Kreken Poeldijk

Het is fantastisch om te wonen in een nieuw droomhuis van het nieuwbouwproject De Blauwe Kreken Poeldijk. Het noorden van Poeldijk vormt de groene omgeving van deze nieuwe wijk, die een dorps karakter krijgt met moderne woningen. Momenteel wordt er weer een nieuw deel toegevoegd aan de nieuwe wijk en krijgt de zesde fase vorm. Deze bestaat uit vijfentwintig eengezinswoningen en maken onderdeel uit van het totaal van 250 nieuwe woningen. Komt u straks te wonen in de Blauwe Kreken in Poeldijk, dan kan u nu alvast aan de samenstelling van uw interieur denken. Wij willen u graag kennis laten maken met de mogelijkheden van gietvloeren, die de beste match vormen met uw duurzame en moderne nieuwe huis.

Ligt er straks een PU gietvloer in uw woning in Poeldijk?

De PU gietvloer is een van de populaire opties om uw woonplezier in een nieuw huis te versterken. Deze vloeren lopen van muur tot muur met een strak design. Het moderne karakter combineert met duurzame eigenschappen en daarbij ervaart u een heerlijk loopcomfort. Dit laatste is te danken aan het elastische oppervlak, dat in een licht verend effect voorziet.

Kies uw design, kleur en effect als match voor uw interieurstijl

Onze PU gietvloeren hebben alles wat u van een vloer verlangt. Daarbij kiest u de kleur voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor de keuken en slaapkamers. Er zijn natuurlijke kleurtinten beschikbaar net als grijze, felblauwe, groene of gele kleurtinten. Heeft u een specifieke interieurstijl in gedachten, zoals een industriële uitstraling of speels en levendig, dan bieden wij daar ook mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld met onze betonlook gietvloeren, maar ook met metallic gietvloeren met een schitterende metaallook die altijd weer de aandacht trekt.

Omgeef u door luxe met woonbeton

Het fijne van het wonen in een nieuwbouwhuis, zoals in de Blauwe Kreken in Poeldijk, is dat u bij de inrichting met al uw persoonlijke wensen rekening kan houden. Wilt u zich bijvoorbeeld omgeven door luxe in uw interieur, dan past woonbeton daar uitstekend bij. Woonbeton geeft uw huis in de Blauwe Kreken een luxe basis met comfort op het allerhoogste niveau. Uw nieuwe woning wordt gasloos en tot in de kleinste details geïsoleerd, zodat er sprake is van een duurzaam huis. Daar sluit woonbeton goed op aan net als onze andere gietvloeren, want deze zijn allemaal geschikt om met vloerverwarming te combineren.

Heeft u al gehoord van onze lavasteen gietvloeren?

Nu u de overstap gaat maken naar een geweldig nieuw huis in De Blauwe Kreken in Poeldijk, wilt u het interieur er uiteraard fantastisch uit laten zien. Wij hebben daarom nog een supermooie aanwinst voor uw huis beschikbaar, namelijk onze lavasteen gietvloeren. Dit zijn sublieme gietvloeren die qua design, comfort en slijtvastheid tot de nieuwste vloergeneratie behoren. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van gietvloeren voor uw nieuwe huis in Poeldijk. Maak gerust direct een afspraak om u te laten informeren en adviseren. Daar is het nooit te vroeg voor.