Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Voorbeeld van een gietvloer in een appartement.

Mix A Rotterdam: stijlvol wonen met een gietvloer

MIX is de naam van een fantastisch nieuwbouwproject in Rotterdam in het Lage Land en heeft vier bouwblokken. MIX A is een van de bouwblokken en de verkoop van de nieuwe appartementen in dit blok is onlangs gestart. Dat geldt eveneens voor bouwblok B en daar worden later MIX C en D aan toegevoegd. Bent u straks de bewoner van een van de appartementen in MIX A in Lage Land in Rotterdam? Kies dan voor stijlvol wonen met een gietvloer en profiteer van alle moderne gemakken en ultiem comfort.

MIX in Rotterdam

MIX staat als nieuwbouwproject voor een variatie aan appartementen, waar iedereen zich thuis kan voelen. Er komen woningen voor singles net als voor actieve senioren, maar ook voor gezinnen en starters op de woningmarkt. De grootte varieert dan ook met appartementen die een oppervlak van 50m2 tot 120m2 krijgen. Onze gietvloeren zijn daarbij geschikt om door vrijwel het gehele appartement aan te brengen.

Ideale woonomgeving

De collectieve binnentuin is er bovendien voor iedereen en er komt ruimte om de fiets en auto in het gebouw te parkeren. Verder is de omgeving zo ingericht dat de focus ligt op bewegen. De openbare ruimte en het sportterrein krijgen een nieuwe inrichting met onder meer ook een plek voor de skischool en boksschool. Woont u straks in MIX dan is het doen van boodschappen wel heel eenvoudig, want het appartementencomplex grenst aan het winkelcentrum Lage Land. Zo zijn er ook scholen op loopafstand gelegen net als de kinderopvang.

MIX A in Lage Land

MIX A is een van de gebouwen van het nieuwbouwproject en daarmee wordt de hoogte in gebouwd, want dit complex krijgt dertien verdiepingen met meer dan honderd appartementen. Naast de collectieve binnentuin krijgt u al bewoner van een appartement in MIX A ook een privébuitenruimte. Het duurt nog even voordat de oplevering plaatsvindt, maar het is nooit te vroeg om te bedenken hoe u wilt dat uw interieur eruit komt te zien.

Uw interieur voorzien van een stijlvolle gietvloer

Heeft u al kleuren in gedachten voor uw interieur of een voorkeur voor een bepaalde woonstijl voor uw appartement in MIX A in Rotterdam? Onze stijlvolle gietvloeren passen overal bij en zijn in de mooiste designs en kleuren leverbaar. Dat maakt het gemakkelijk om de gietvloer als basis voor de rest van uw interieur te laten uitvoeren. Het stijlvolle karakter komt onder meer naar voren in de naadloze afwerking, waarbij er een geheel ontstaat. Daar komt bij dat deze eenheid in het complete appartement is te realiseren van woonkamer tot slaapkamer. Uiteraard in de kleur of mix van kleuren naar wens, waarbij een effen kleur een optie is, maar een betoneffect eveneens tot de opties behoort.

Duurzaam wonen op een gietvloer

De appartementen van MIX in Rotterdam krijgen geen gasaansluiting en worden uitstekend geïsoleerd. Er komt vloerverwarming te liggen, waarbij het systeem ook als koelsysteem dient. Daarbij is het voor u goed om te weten dat onze duurzame gietvloeren door de samenstelling van materialen perfect zijn voor deze manier van verwarmen en koelen.