Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Moderne woonkamer met een strakke gietvloer in project Turfspoor.

Maak uw woning compleet met een gietvloer in project Turfspoor

De gemeente Haarlemmermeer is het toneel van een fantastisch nieuwbouwproject dat in de Bollenstreek tot stand komt. Er is in het dorp Lisserbroek ruimte om 2.000 tot 3.000 woningen te bouwen op een nieuwbouwlocatie met de naam: Turfspoor. Bij het bouwen van de woningen wordt rekening gehouden met de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid. Dat heeft meteen als voordeel dat de energielasten laag blijven. Maak hier kennis met hoe het straks is om te wonen in Turfspoor en hoe u uw nieuwe woning compleet maakt met een gietvloer.

Mix aan woningen in nieuwe wijk in Lisserbroek

Turfspoor is een gebied, dat in ontwikkeling is en er komt straks een rijke mix aan woningen te staan. Naast een groot aanbod van koophuizen, is er ruimte voor huurhuizen in de vrije sector en komen er ook sociale huurwoningen. Er is bovendien sprake van een diversiteit aan woningen met onder meer huizen voor gezinnen met kinderen, singles en ouderen. Het project Turfspoor voorziet in vrijstaande woningen, maar ook in appartementen en in rijtjeshuizen. Daarbij is er sprake van uiteenlopende prijsklassen. Lisserbroek is het dorp waar het project vorm krijgt en met de bouw van duizenden nieuwe woningen neemt het aantal inwoners, maar uiteraard ook de voorzieningen toe.

Fijn wonen in Turfspoor

Een belangrijk kenmerk van project Turfspoor is, dat de omgeving natuurrijk is. De nieuwe bewoners maken dan ook bewust de keuze voor de vrijheid van het buitenleven. Dat is voor opgroeiende kinderen natuurlijk fantastisch, die de natuur van dichtbij meemaken en alle ruimte krijgen om buiten te spelen. Landgoed Olmenhorst ligt in de buurt en hoe leuk is het om daar met de kinderen appels te plukken en deze mee te nemen. Het verenigingsleven is in deze omgeving onderscheidend en geeft de beleving van het dorpsleven goed weer. Het is straks zelfs mogelijk om samen groente te kweken in de moestuin die een gezamenlijk karakter heeft. Het zit met de woonomgeving van project Turfspoor dan ook al goed, maar het is ook belangrijk om fijn in uw eigen nieuwe woning te wonen.

Goed begin met een gietvloer

Het inrichten van een nieuwe woning is spannend en leuk tegelijk. Een goed begin is alvast te maken door voor een gietvloer te kiezen. G-vloeren staat bekend als expert op het leveren van gietvloeren voor nieuwbouwwoningen. Wij zijn ook voor u graag de partij die een bijdrage levert aan het fijn wonen in uw nieuwe woning van project Turfspoor. Een gietvloer is een goed begin om het interieur van uw huis vorm te geven. Wij hebben voor u meerdere soorten gietvloeren beschikbaar die elk een uniek karakter hebben.

Weke gietvloer past het best bij u?

PU gietvloeren zijn ideaal voor nieuwbouwwoningen, want deze hebben een moderne uitstraling, bieden gemak en voorzien in een geweldig comfort. Al onze gietvloeren zijn overigens naadloos en de woonvloeren combineren perfect met vloerverwarming. Dat geldt niet alleen voor onze PU gietvloeren die in alle kleuren leverbaar zijn net als met een betonlook, maar ook voor het stijlvolle woonbeton net als voor onze lavasteen gietvloeren. Zodra u eigenaar bent van de toekomstige woning in de wijk Turfspoor, raden wij aan om contact met ons op te nemen om de ideale gietvloer samen te stellen. Dat is het beste begin van een fijn leven in uw nieuwe woning.