Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Een gietvloer in een moderne woonkamer

Geef je huis in The Lloyd Yard Rotterdam een moderne gietvloer

Moderne nieuwbouw aan de Maas met een variatie aan woningtypen. Dat is The Lloyd Yard Rotterdam met voor studio’s, appartementen en eengezinswoningen, maar ook met kavels om er zelf een droomhuis op te laten bouwen. In hartje Rotterdam, waar de geschiedenis van de haven voortleeft en het uitzicht over het water de tijd doet herleven. Het centrum is dichtbij net als de oude Delfshaven en het Scheepvaartkwartier. Komt u hier straks te wonen, dan bent u verzekerd van een fantastische woonomgeving. In huis maakt u er een fijn thuis van en daar dragen wij graag aan bij met het plaatsen van een moderne gietvloer.

Gegarandeerd: modern comfort in uw nieuwe huis

Uw huis in Lloyd Yard Rotterdam is uw thuishaven en verdient het om van modern comfort te worden voorzien. Onze gietvloeren bieden u met het naadloze design, maar ook met de hedendaagse eigenschappen het comfort dat u toekomt. U ervaart dankzij de aanwezige elastische kenmerken op een heel subtiele manier een verend effect. Het is een fijne vloer om op te lopen, maar ook ideaal voor kinderen die op de grond willen spelen of voor uw hond die zijn eigen favoriete plekje zoekt.

Design naar uw smaak: kleuren en effecten

Het is natuurlijk van het grootste belang dat u comfort in uw nieuwe huis in Lloyd Yard ervaart, maar het oog wil ook wat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een gietvloer met een design naar uw smaak te laten samenstellen. Neutrale kleuren doen het goed en maken het gemakkelijk om na zoveel jaar het interieur erop aan te passen. Het is namelijk goed om te beseffen dat onze gietvloeren vele jaren meegaan.

Het is ook mogelijk om de gietvloer een speels effect mee te geven net als een betonlook als u een industrieel interieur wilt realiseren. Daar komt bij dat wij meerdere soorten gietvloeren leveren, van PU gietvloeren tot lavasteen gietvloer en van woonbeton tot grindvloeren. Elk type gietvloer kent eigen unieke designs en kleursamenstellingen.

Zo gemakkelijk is de schoonmaak

U merkt elke keer weer dat uw moderne gietvloer gemakkelijk is schoon te maken en schoon te houden. Dat komt door vuil en stof simpel te verwijderen zijn. Daar gebruikt u een stofwisser voor of u pakt even de stofzuiger in de hand voor een grotere schoonmaakbeurt van de vloer.

Nog duurzaam ook

Lloyd Yard Rotterdam wordt duurzaam en energieneutraal en het is goed om te weten dat onze gietvloeren deze eigenschappen versterken. De lange levensduur maakt onze gietvloeren tot een duurzame keuze, maar dat geldt ook voor combinatie met vloerverwarming. De eigenschappen zijn dusdanig dat er zelfs sprake is van een perfecte match.

Maak alvast een afspraak

G-vloeren is specialist in het plaatsen van gietvoeren in nieuwbouwprojecten als Lloyd Yard in Rotterdam. Komt u daar straks te wonen en wilt u van uw nieuwe huis een echt thuis maken met modern gemak, uniek design en optimaal comfort? Maak dan alvast een afspraak om uw gietvloer samen te stellen.