Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Noorderduin Monster: stijl en duurzaamheid met een gietvloer

Noorderduin Monster is een nieuwe woonwijk die op een prachtige plek net achter de duinen grenst aan Madestein. Dit is een schitterend recreatiegebied aan de kust in Monster, waar het een voorrecht is om in de buurt te wonen. Dat kan in de karakteristieke nieuwe wijk met schitterende woningen. Er is inmiddels weer een verkoopfase van start gegaan en dat is tevens de laatste fase van Noorderduin Monster. De toekomstige bewoners mogen hun handen dichtknijpen met het vooruitzicht in een geweldig huis en in een schitterende omgeving te wonen op loopafstand van het strand. Het mag in het interieur dan natuurlijk ook aan niets ontbreken en daar leveren wij graag een bijdrage aan met onze gietvloeren. Deze combineren stijl en duurzaamheid met comfort en het modernste gemak.

Woonstijl met lichte tinten

De woonstijl van de nieuwe huizen in Noorderduin doet denken aan die van de kust in Amerika. Opvallend zijn vooral de bijzondere raampartijen in combinatie met hout aan de gevel, die overigens onderhoudsarm is. De veranda is uniek en past natuurlijk perfect bij de sfeer van de kust. De buitenzijde van de nieuwe woningen krijgt een lichte tint en deze is naar wens ook in uw interieur te realiseren met een lichte gietvloer. Dat voorziet in een stijl die past bij het huis en de omgeving, zoals met de keuze voor een zandkleurige gietvloer of een serene witte gietvloer. Heeft u al een stijl in gedachten, waarbij de kleur belangrijk is, dan is het goed om te weten dat wij alle kleuren beschikbaar hebben.

Duurzaam wonen in Noorderduin

De nieuwbouw van Noorderduin Monster krijgt vorm met alle oog en respect voor duurzaamheid. Er komt een voorlopig energielabel A+++, waarbij er sprake is van een optimaal geïsoleerde woning. Er komt in  de woning gedeeltelijk vloerverwarming en het warme water is gekoppeld aan Warmtenet. Al deze duurzame maatregelen verkleinen de impact op het milieu. Daar leveren wij als G-vloeren natuurlijk ook graag een bijdrage aan en daarom hebben wij milieuvriendelijke gietvloeren in ons assortiment. Bovendien zijn onze gietvloeren in vele opzichten duurzaam, want ze zijn een ideale match met vloerverwarming en hebben een ongekend lange levensduur.

Uw thuis met modern gemak en comfort

Noorderduin is een moderne woonwijk en uw thuis in Monster wordt voorzien van modern gemak en comfort. Dat is ook precies wat onze gietvloeren u te bieden hebben, want het loopcomfort is ongeëvenaard dankzij de lichtverende eigenschappen. Daarbij zorgt de naadloze uitvoering voor een moderne look en tevens voor optimaal onderhoudsgemak. Het is wat dat betreft een perfect hygiënische vloer, die u in de woonkamer, maar ook in de keuken en slaapkamers kan laten aanbrengen. Uw privéruimte en de buitenruimte in de wijk vormen een eenheid en met een gietvloer zorgt u ervoor dat uw thuis een prachtig geheel wordt.

Welke gietvloer maakt van uw huis een thuis?

Wij hebben het grootste assortiment met gietvloeren voor uw nieuwe huis in Noorderduin Monster beschikbaar. Maak een afspraak om naar onze showroom te komen en ontdek welke gietvloer van uw huis een echt thuis maakt.