Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer woning boxmeer

De bouw van De Kroon Boxmeer is gestart en dit fraaie nieuwbouwproject krijgt een prachtige locatie in het centrum. Er komen in totaal zestien appartementen met een hoofdentree in de Steenstraat en elk een riant oppervlak. Daarbij is er sprake van variatie in het oppervlak en qua situering in het appartementencomplex. Dit maakt elk appartement uniek. Bij de inrichting krijgt u de gelegenheid krijgt om uw persoonlijke smaak in het interieur terug te laten komen. Een bijzonder appartement verdient het allerbeste interieur en daar is de keuze voor een stijlvolle gietvloer snel gemaakt.

Luxe afwerking met een stijlvolle gietvloer

De nieuwe appartementen in De Kroon Boxmeer krijgen elk een afwerking op het hoogste niveau. Zo is er sprake van een luxe keukenopstelling, sanitair van een uitstekende kwaliteit en chique tegelwerk. Deze lijn is uiteraard door te trekken alle kamers van uw appartement door voor een stijlvolle gietvloer te kiezen. Als u een gietvloer de basis laat zijn van uw nieuwe appartement in De Kroon, kiest u voor de kers op de taart.

De appartementen beschikken over een, twee of drie slaapkamers en onze gietvloeren maken ook van deze ruimtes een stijlvol geheel. U krijgt in uw appartement een droomkeuken die al helemaal compleet is met inbouwapparatuur. De opstelling varieert van keukenblokken tot keukeneilanden, waarmee onze gietvloeren net als met de woonkamer een perfecte combinatie vormen. De gietvloeren zijn naadloos, hygiënisch en voorzien in een strakke en moderne look.

Maak het binnen net zo mooi als buiten

De gevel van De Kroon komt eruit te zien met een kleurvariatie aan metselwerk, maar ook is er sprake van verspringen en van verschillende hoogteniveaus. Er komen details aan de buitenkant, zoals authentieke Franse balkons en de raampartijen voorzien het interieur van een zee aan natuurlijk licht. Het bijzondere kleurenpallet is een punt dat u ook kan terugzien in het kleurenaanbod van onze gietvloeren.

Zo kiest u voor het interieur van uw appartement in De Kroon in Boxmeer een kleur gietvloer die volledig bij uw smaak en woonstijl aansluit. De achterzijde van het complex wordt prachtig met een uniek groen gebied. De opzet is parkachtig met slingeren wandelpaden en een fraaie waterpartij. De andere zijde van dit gebied grenst aan twee andere schitterende appartementencomplexen, namelijk aan De Heeren van Boxmeer.

Woon stijlvol en comfortabel

Stijlvol wonen in uw appartement in Boxmeer is al gegarandeerd met de luxe afwerking en als u kiest voor een mooie gietvloer. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u zekerheid krijgt omtrent het comfort. Dat is eveneens gegarandeerd met onze gietvloeren, want deze bieden de allerbeste loopervaring, voelen warm aan in de winter en voorzien in optimaal onderhoudsgemak.

Uw nieuwe appartement is bovendien duurzaam met een warmtepomp, isolatie en voorzien van vloerverwarming. Het systeem van verwarmen past uitstekend bij onze gietvloeren, die de beste match zijn met vloerverwarming. Dit geldt zowel voor het fijne comfort als voor het rendement. Deze combinatie voorziet dan ook in een extra bijdrage aan het energiezuinige karakter van uw nieuwe appartement in Boxmeer.